Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014

Συζήτηση με τον διάσημο σχεδιαστή Michael Wolff στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Ένας άνδρας που έχει αφήσει το στίγμα του στο διεθνές τερέν του design, έρχεται στην Αθήνα για μια εκ βαθέων συζήτηση για τη δημιουργικότητα και την διαδικασία δημιουργίας ενός brand.


Οραματιστής σχεδιαστής και δημιουργικός σύμβουλος, ο Michael Wolff καθ’ όλη την επαγγελματική του πορεία παρακάμπτει προσδοκίες και προκαταλήψεις και καταφέρνει με την αντισυμβατική του σκέψη να συνδράμει επιχειρήσεις σε κρίση ταυτότητας.


Μερικοί από τους πελάτες του έχουν υπάρξει, οι Apple Records, Audi, Citibank, Mothercare, Renault και Volkswagen.

Είναι επισκέπτης καθηγητής στο Central St Martins (Λονδίνο) και στο Cape Peninsula University of Technology (Κέιπ Τάουν). Μεταξύ πολλών άλλων είναι επίσης, Senior Fellow στο Royal College of Art, μέλος της βρετανικής ακαδημίας Royal Designers for Industry, και μόνιμος σύμβουλος επί θεμάτων σχεδιασμού της βρετανικής κυβέρνησης. Το πλήθος των τίτλων αναγνώρισης που έχει κερδίσει κατά τη διάρκεια της καριέρας του, έρχεται να επιβεβαιώσει το βάθος του σεβασμού που το έργο και η προσωπικότητά του έχουν εμφυσήσει στους συναδέλφους του, αλλά και την ευρύτερη κοινωνία.

Κατά την παρουσία του τη Δευτέρα 17 Μαρτίου στη Στέγη, ο Michael Wolff θα συνομιλήσει τόσο με τη δημοσιογράφο όσο και με το κοινό, για τη μεθοδολογία της δημιουργικής σκέψης. Η οπτική του οξυδέρκεια και η μεγάλη του εμπειρία συγκεκριμένα στο θέμα του branding, κάνει την παρουσία του χρήσιμη, στην προσπάθεια για την αναδιοργάνωση και της δικής
μας ταυτότητας.

Η συζήτηση θα είναι στα αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...