Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013

Καλοκαιρινές εξορμήσεις για την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

Θα είναι μια συγκινησιακά φορτισμένη στιγμή. Η συναυλία τις 26ης Ιουνίου, Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών, φέτος σηματοδοτεί τη σύμπραξη της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και της Μονάδας Απεξάρτησης 18 Ανω, θα γίνει στον περιβάλλοντα χώρο της Μονής Δαφνίου (εκκρεμεί η έγκριση από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο) και αποτελεί έναν κρίκο από τις καλοκαιρινές δράσεις που ανακοίνωσε χθες ο διευθυντής της ΚΟΑ Βασίλης Χριστόπουλος. 

Μία ακόμη στιγμή θα είναι το κλείσιμο της καλοκαιρινής περιόδου της Ορχήστρας, που θα συμπίπτει με τα «Θυρανοίξια» του αναστηλωμένου Αρχαίου Θεάτρου της Μεσσήνης σε συνεργασία με το Διάζωμα και τον Σταύρο Μπένο, και μάλιστα με ένα γκαλά ιταλικής όπερας.

Από εκεί και πέρα, και αφού ο κ. Χριστόπουλος έκανε έναν απολογισμό για τη χειμερινή καλλιτεχνική περίοδο 2012-13 - που έκλεισε με άνοδο της τάξης του 45% στα έσοδα από τα εισιτήρια σε σχέση με την περυσινή - ανακοίνωσε τις δύο συναυλίες στο Ηρώδειο για το  Φεστιβάλ Αθηνών, στους κήπους του Μεγάρου Μουσικής (21 Ιουνίου) κ.α.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...