Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2012

Κεδίκογλου: Kαι τον Ιησού να έβαζα στην ΕΡΤ, κάποιο κουσούρι θα του έβρισκαν!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου αναφέρθηκε στον Αιμίλιο Λιάτσο ο οποίος αναμένεται να αναλάβει την γενική διεύθυνση της κρατικής τηλεόρασης χαρακτηρίζοντας τον δημοσιογράφο ως «έναν συνάδελφο με μακρά πορεία και μεγάλη εμπειρία».

Ο Σίμος Κεδίκογλου μίλησε στον Βήμα Fm, 99.5 για τις αντιδράσεις που υπήρχαν τονίζοντας ότι «στις επιλογές των προσώπων στην ΕΡΤ, είχα την ευκαιρία να ζήσω την εμπειρία που δεν δεχόντουσαν κανέναν. Όποιον και να ανέφερες για οποιοδήποτε πόστο στην ΕΡΤ, κάποιος θα υπήρχε να του προσάψει κάτι. Κάποια στιγμή είχα πει χαριτολογώντας, ότι και τον Ιησού να έφερνα στην ΕΡΤ, κάποιο κουσούρι θα του έβρισκαν».

Και πρόσθεσε πως «ο Αιμίλιος Λιάτσος είναι ένας συνάδελφος, ο οποίος έχει θητεύσει σε πολλά πόστα , έχει μια μακρά πορεία, έχει μια μεγάλη εμπειρία και μετά από εισηγήσεις , αποφάσισα να τοποθετηθεί σε αυτή τη θέση».

Στον ίδιο τόνο συνέχισε, λέγοντας πως «όπως ξέρετε, στη δημοσιογραφία, έχουμε κάνει όλοι δουλειές, που μπορεί σε κάποια στιγμή να μην ήταν ακριβώς στο πνεύμα που θέλαμε. Να δοκιμάζαμε κάτι διαφορετικό. Προσωπικά κι εγώ έχω κάνει εκπομπές ποικίλης ύλης. Και νομίζω ότι δεν μπορεί κάποιον να τον κατηγορείς επειδή δούλεψε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...