Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011

Κουβέλης: Η Δημοκρατική Αριστερά είναι σε πλήρη ετοιμότητα, όποτε και αν γίνουν οι εκλογές.

Fotis Kouvelis, Greek politicianImage via Wikipedia" Η Δημοκρατική Αριστερά είναι σε πλήρη ετοιμότητα, όποτε και αν γίνουν οι εκλογές. είναι σε πλήρη ετοιμότητα, όποτε και αν γίνουν οι εκλογές" .

Αυτό τονίζει σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Κόσμος του Επενδυτή» και το δημοσιογράφο Βαγγέλη Παπαδημητρίου ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.


Το πλήρες κείμενο της συνέντευξης έχει ως εξής:

Πολλοί  εκτιμούν πως μετά το αδιέξοδο των συζητήσεων με την τρόικα και  σε συνδυασμό με τις  τελευταίες εξελίξεις, κυοφορούνται ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. Συμφωνείτε;  

-Πολλά θα  εξαρτηθούν από την εκταμίευση  ή μη της έκτης δόσης του  δανείου που αναμένει η χώρα  και από τη συνολικότερη εξέλιξη  των αποφάσεων της συνόδου  κορυφής των Βρυξελλών του  Ιουλίου. Η εξυπηρέτηση του χρέους καθίσταται αδύνατη και είναι αναγκαίο να υπάρξει διακρατικός ευρωπαϊκός διακανονισμός του χρέους. Τα αλλεπάλληλα μέτρα, η αναποτελεσματικότητά τους και η συμπίεση από αυτά της κοινωνίας, δημιουργούν ασφυξία στη μεγάλη πλειονότητα των πολιτών. Με αυτό το δεδομένο οι πρόωρες εκλογές εκτιμώ ότι μπορεί να προκύψουν ως αναγκαστικό γεγονός.   
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...