Τρίτη, 26 Απριλίου 2011

Εδώ ο κόσμος χάνεται … και οι Άγγλοι χτενίζονται για τον «γάμο του αιώνα»!!!

Τυλιγμένοι σε ένα σύννεφο ενθουσιασμού, οι Βρετανοί «καταβροχθίζουν» αφειδώς κάθε πληροφορία σχετική με τον επικείμενο βασιλικό γάμο, όσο ασήμαντη και αν είναι. Δεν είναι λίγο βλέπεται γι’ αυτός μια κοινή θνητή, όπως η Κέιτ Μίντλετον, να παντρεύεται τον διάδοχο του θρόνου, πρίγκιπα Γουίλιαμ!
Τι άγχη έχουν αυτοί οι Άγγλοι ρε παιδί μου!!!
Αυτοί που θα κερδίσουν από αυτό είναι οι κυνηγοί του κέρδους, οι οποίοι έχουν ρίξει στην αγορά αμφιβόλου αισθητικής σερβίτσια τσαγιού, πετσέτες, δίσκους και κάθε λογής διακοσμητικά με εντυπωμένα τα πρόσωπα των μελλονύμφων, αλλά και αντίγραφα του περίφημου δαχτυλιδιού αρραβώνων της Μίντλετον.
Οι πλέον ευρηματικοί έχουν κυκλοφορήσει φιγούρες Lego με τη βασιλική οικογένεια και το πριγκιπικό ζεύγος, μια συλλεκτική κούκλα της νύφης, ύψους περίπου 40 εκατοστών και κόστους 135 ευρώ έκαστη, ακόμη και προφυλακτικά για... ερωτικές συνευρέσεις «βασιλικού» επιπέδου.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ειδικών, οι προσπάθειες εμπορευματοποίησης του ευτυχούς γεγονότος ουδόλως θα πέσουν στο κενό. Με αφορμή τον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Μίντλετον, οι βρετανοί πολίτες πρόκειται να δαπανήσουν συνολικά το αστρονομικό ποσό των 1,9 δισ. ευρώ!
Υπολογίζεται, συγκεκριμένα, ότι ο κάθε πολίτης θα δαπανήσει 66 ευρώ σε ενθύμια και 131 ευρώ σε φαγητά και ποτά για τις συγκεντρώσεις που έχουν προγραμματιστεί είτε από δημόσιους φορείς είτε από ένθερμους οπαδούς της μοναρχίας για την παρακολούθηση της τελετής και των εορτασμών που θα ακολουθήσουν.
piazzadelpopolo
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...