Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011

Φίλαθλοι του Ολυμπιακού έβαλαν φωτιά στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κούν

Επίθεση με εμπρηστική ύλη πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο από ομάδα 40 κάφρων - φιλάθλων του Ολυμπιακού, στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν.

Οι δράστες κατέβασαν τη μαρκίζα, μπήκαν στο θέατρο, όπου προξένησαν εκτεταμένες ζημίες και έφυγαν προς το σταθμό μετρό «Ακρόπολης».

Το θέατρο ανέβαζε την παράσταση «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ, μια ιστορία του Σταθμού Λαρίσης». Το θεατρικό έργο αναφέρεται στην κάθοδο 2.500 οπαδών του ΠΑΟΚ σιδηροδρομικώς στην Αθήνα για τον αγώνα της ομάδας τους με τον Ολυμπιακό, όπου συμμετείχαν και δύο νεαρές γυναίκες οπαδοί.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Σε ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς για την επίθεση χούλιγκανς στο Θέατρο Τέχνης αναφέρονται τα εξής:

"Η Δημοκρατική Αριστερά εκφράζει τον αποτροπιασμό της για τα φαινόμενα βίας που παίρνουν χαρακτήρα επιδημίας και περιλαμβάνουν όλο το φάσμα της ελληνικής κοινωνίας. Τελευταίο κρούσμα η οργανωμένη επίθεση από χούλιγκανς ποδοσφαιρικής ομάδας στο θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν»!

Κοινός παρανομαστής όλων αυτών των φαινομένων είναι η αδυναμία ανοχής απέναντι στη διαφορετική άποψη. Η ελληνική κοινωνία και τα συντεταγμένα όργανα της πολιτείας δεν μπορεί να παρακολουθούν με απάθεια την παράλογη διόγκωση της βίας. Φτάνει πια! "

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...