Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011

Νέα Δημοκρατία: Οχι σε πρόταση μομφής, τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα

 «Ενας υπουργός μπορεί να παραιτηθεί και χωρίς να γίνει πρόταση μομφής, εάν υπάρχει πολιτική ευθιξία», τόνισε πριν από λίγο ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ. Γιάννης Μιχελάκης, απαντώντας στα σενάρια που κυκλοφορούν περί κατάθεσης πρότασης μομφής από την αξιωματική αντιπολίτευση για τον υπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
Παρά, τη συζήτηση που έχει ξεκινήσει για την πρόταση μομφής, με την οποία «φλερτάρουν» ορισμένα στελέχη της Ν.Δ., σχετική απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμα από τον πρόεδρο του κόμματος κ. Αντώνη Σαμαρά.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του, το ΒHMAonline, οι τελευταίες εξελίξεις με τους εκπροσώπους της τρόικας και η γενικευμένη επίθεση της Ν.Δ. στην κυβέρνηση, επανέφεραν τη συζήτηση στο επιτελείο του κ. Σαμαρά για το ενδεχόμενο πρότασης μομφής.
Μεταξύ των μελών της ηγετικής ομάδας της Ν.Δ. συζητήθηκαν εκτενώς οι κινήσεις της τρόικας και το ενδεχόμενο πρότασης μομφής, χωρίς να υπάρξει οριστική απόφαση για το τι πρέπει να κάνει η αξιωματική αντιπολίτευση.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...