Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2009

Η Αννέτα Παπαγιάννη στο 13th Miss Tourism International 2009 World Final στην Kuala Lumpur της Μαλαισίας.


Οι πιο όμορφες γιορτές θα γίνουν φέτος στην... Μαλαισία ! Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά θα έχουν λάμψη από Ελλάδα και Κύπρο στην μακρινή χώρα όπου θα γίνει ο μεγάλος διαγωνισμός ομορφιάς  «Miss Tourism International 2009».  

Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει  η πανέμορφη  Αννέτα Παπαγιάννη   που αναχωρεί για την Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας, στις 12 Δεκεμβρίου. Η Αννέτα θα ταξιδέψει μαζί με την ‘ΜΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΥΠΡΟΥ’  Γιώτα Κωνσταντίνου και θα προβάλουν τον τουρισμό της Κύπρου και της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Στον διαγωνισμό που θα γίνει από τις 12 Δεκεμβρίου μέχρι τις 2 Ιανουαρίου συμμετέχουν πάνω από 60 χώρες και  είναι υπό την αιγίδα του υπουργείου τουρισμού της Μαλαισίας.  Την προετοιμασία των δύο κοριτσιών ανέλαβε η  Σταυρούλα Νικολάου πρόεδρος του Οργανισμού  Ομορφιάς και Τουρισμού Κύπρου- Ελλάδας,  τις τουαλέτες με τις οποίες θα εμφανιστούν έχει σχεδιάσει ο Τάσος Μητρόπουλος και οι παραδοσιακές στολές είναι του Νίκου Ευθυμίου από το Market .
 

Οι δύο υποψήφιες δείπνησαν στο ‘‘Αρχαίων Γεύσεις¨ στο Μεταξουργείο, μαζί με τον σχεδιαστή Τ. Μητρόπουλο και τον Hair Stylist Βασίλη Ντάτσο, τον παρουσιαστή του Miss Europe Face Κώστα Βενετσάνο και τον εκπρόσωπο διαγωνισμών ομορφιάς Σταύρο Αλατά. Ο Νίκος Ζιώγας του ‘‘Αρχαίων Γεύσεις¨  τους έδωσε Οινόμελο (κρασί με μέλι και ανθόνερο, που έπιναν στην αρχαία Ελλάδα) για να κεράσουν τις άλλες υποψήφιες του διαγωνισμού στην Μαλαισία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...